Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
Ondervloer
Kleur en dessin

Produkt: PVC vloer

ga direct naar...     terug
Er is een type vloer in opkomst die zijn weerga niet kent, met onbegrensde mogelijkheden en uitstraling. Dit PVC vloer imiteert alle natuurvloeren en heeft een zeer hoge echtheidsgraat. Figuren in elke vorm zijn te maken te ontwerpen, de afmeting zijn van klein tot groot te maken.. Een combinatie met andere typen vloeren is vlekkeloos en vloeiend te maken. De vloer is praktisch in onderhoud, duurzaam slijtvast De schoonheid en de in perfectie benaderde imitatie van de het materiaal is ongekend. Projectmatig heeft dit product zich intussen ruimschoots bewezen. Ook op voor vloer zijn al weer alternatieven in prijs en uitstraling.
 

Ondervloer

De ondervloer bij vinyl moet vlak en niet indrukgevoelig zijn. De los te leggen kwaliteit vinyl geeft wat meer marge wat vlakheid betreft, maar zodra men overgaat tot verlijmen van het
vinyl, pvc en homogene pvc betekent de kleinste oneffenheid aftekening. Diverse methoden zijn in de handel om de vloer goed uit te vlakken.
 

Kleur en dessin

De keuze in dessin, kleur en uitvoering zijn ontelbaar. Internet is hiervoor het item om net die collectie of kleur, dessin te vinden die u zoekt. Wij weten de lijntjes, de leveranciers, kunnen u vertellen op basis van eisen en wensen, gebruikerdoel en uitstraling wat de juiste vloer is voor uw doelstelling. Reiken u de mogelijkheden aan van combinatie met andere soorten vloeren, maken werktekeningen van de vloer en geven tekst en uitleg over het aanbrengen van de vloer.
Voor details of specifieke vragen kunt u gaan naar onze vraag en antwoordpagina of kunt u ons mailen.
 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap