Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Product&Informatie Vraag & Antwoord Contact

Vloerontwerpen

Vloerontwerpen doen wij voor bedrijven en particulieren, van zware werkvloer tot siervloeren voor woningen. De ontwerpen kunnen vanaf de ruwe dekvloer worden opgebouwd. Onderhoudsadviezen worden meegeleverd, ook bestaande vloeren kunnen worden aangepast, onze renovatietechnieken geven uw vloer weer een stralend uiterlijk geven.

Artoleum, Hard Maple, kurk

Je kunt natuurlijk in ieder vertrek een harde of zachte vloerbedekking aanbrengen, deze methode wordt al sinds jaar en dag toegepast. Er is echter een nieuwe ontwikkeling in opgang, deze vloeren vormen een combinatie van harde en zachte vloeren welke vloeiend in elkaar overgaan. Deze vormen kunnen bestaan uit patronen en omrandingen welke afgeleid zijn van de vroegere marmer en parketvloeren, in stinzen, kastelen, kerken. Ook moderne vormen, of een combinatie van oud en nieuw, een vloer kan op uw wensen afgestemde worden. Het ultieme van een vloer is, er een te ontwerpen met hedendaagse materialen en technieken.

Staal, Rubber, Glas, Plavuis

Met hedendaagse materialen worden ook de oude materialen zoals natuursteen, hout, tapijt, marmoleum, pvc etc, bedoeld. Nieuwe materialen zijn b.v. glas, metaal, cel, rubber, etc. Door de materialen bij en door elkaar te gebruiken ontstaat er een vloercompositie welke zijn weerga niet kent, dit is pas nieuw, bovenal tijdloos, afgestemd op uw wensen. Het betreft hier vloerontwerpen met balans van praktisch, eenvoudig in onderhoud, tot sierlijke woonvloeren.

Parket, plavuizen

Wij zijn er voor u, voor de keuze, zetten u gericht op het spoor, kappen voor u een oerwoud van materiaalsoorten weg. Wat overblijft is een handzame keuze met materiaaleigenschappen die u wenst. De commerciŽle winkel verkoopt de goedlopende kwaliteiten, maar er is meer, er zijn meer mogelijkheden, deze vind u niet in een winkel, stel u voor hoe groot deze winkel moet zijn. De combinatie van materiaalkennis en internet geeft ons mogelijkheden, nu is de keuze bijna oneindig.

Ontwerpfase tekenen

Uw vloer is uniek, maar is deze dan wel betaalbaar? Ja, met de vele materialen en moderne gereedschappen, de lange en tijdloze levensduur van een designvloer, behoort deze vloer wel degelijk tot de haalbaarheidsnorm van vele mensen. Door uw vertrekken nauwkeurig in beeld te brengen en d.m.v tekeningen. Hierbij aan te geven de te gebruiken materialen. Dit een exacte maatvoering en werkbeschrijving mee te geven, word het denkwerk van de vakman, omgezet in duidelijkheid. Duidelijkheid is ook tijd, maar grote voordeel is dat de vloer op tekening al is uitgezet, de overlopende materialen al passend zijn gemaakt. Dit is niet nieuw, de scheepsbouw werk hier al jaren mee, zie de mooie vloeren in deze materie.

Tapijt, Staal, Notenhout, Siercement

De ontwerpen zijn gebaseerd op maatschappelijke, sociale en economische factoren met toepassingen van allerlei materialen, waaronder ook branchevreemde en nieuwe materialen.

Factoren waarmee zoveel als mogelijk rekening mee worden gehouden zijn:

Gebruikersdoel
Voor de samengestelde vloeren in kantoor, productiehal, woning, ziekenhuis etc, geld dat iedere vloer bestaat uit een programma van eisen. Verder wordt er rekening gehouden met milieu, levensduur, onderhoud, energie.

Leef en werkomgeving

Het comfort van de vloer in de leefomgeving heeft te maken met emotionele factoren, terwijl bij een werkvloer rationele factoren de boventoon voeren. Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen is een werkleefomgeving, kantoren vallen onder werkvloeren met een commerciŽle uitstraling.

Prijs en kwaliteit
Nauwlettend word hier uitgegaan van de mogelijkheid van bewerking en verwerkingsmethoden in de betreffende projecten. De sterkte en uitstraling van de materialen in verhouding tot het gebruiksdoel.

Vloer in basisschool
 

Teak

Marmer
Glas

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap