Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
De loper
De roede

De trap: Prijzen trapbekleding

ga direct naar...     terug
Prijzen van het bekleden van trappen zijn erg onoverzichtelijk, de oorzaak begint al bij de trap, hele draai, halve draai, rechte trap etc. De breedte van de trap is bepalend voor de breedte van de loper, het aantal treden is de bepalende factor voor het aantal roeden en de lengte van de loper. Type loper en roede zijn dan pas van belang om de prijs te kunnen samenstellen. De vaste prijzen die u tegenkomt zijn in 99% niet toepasbaar, dit zijn nietszeggende aanbiedingen. Het aanbrengen van een traploper is een apart vak, waarvoor een paar verschillend methoden voor gebruikt worden. Meest voorkomend systeem is het handmatig innaaien van plooien, maar ook oude systemen om b.v een patroon, logo of dergelijke op een vast plek te installeren.(zie foto)
 

De loper

Traploper worden geweven van hoogwaardig wol, dikwijls zijn er verwante kwaliteiten voor de vloeren rondom de trap, dit maakt dat het geheel er perfect uit kan zien en er mooie eindresultaten te behalen zijn. Zo is er de mogelijkheid om te werken met borders en mid-fields in diverse kleuren en patronen. Sterk letten we hierbij op de rust die een trap en zijn omgeving uit moet stralen, een niet onbelangrijk gegeven, per slot van rekening moet u wel rustig een trap op kunnen lopen.
 

De roede

De traproede is de afmaker en in diverse uitvoeringen te krijgen, de keuze in Nederland is wat beperkt, de prijs is wat aan de hoge kant van de mooie roeden. Dikwijls is eenvoud ook de beste optie, de roede past men aan op loper en de trap. De prijs varieert sterk, ze worden in serie gemaakt maar ook per stuk en handmatig, er zijn er die hol van binnen zijn, maar massief is geen uitzondering. Diverse breedte maten zijn standaard, anderen worden exact op maat gemaakt. Al met al is er toch een brede keuze voor zowel woningen, bedrijven, hotels, landhuizen, welke trap ook er is wel een bijpassende roede voor.
 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap