Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
Anhydriet
Cementdekvloer

Ondervloeren

ga direct naar...     terug
Ondervloeren.
Deze groep is in ontelbare soorten en types aanwezig, velen zijn voor meerdere doeleinden geschikt, andere alleen maar voor een specifiek doel. Voorlichting in deze is van essentieel belang wanneer het gaat over een probleem of speciale vloer. Dikwijls gebruiken bedrijven verkeerde ondervloeren, deels omdat men het bestaan niet weet en deels gemakzucht, ook het verwerken van de vloer speelt hier een rol. Moeilijk te installeren vloeren zijn wat werkloon betreft nogal kostbaar, dikwijls grijpt men dan naar het goedkopere alternatief, niet altijd even verstandig, wel begrijpelijk.
Goede en eerlijke voorlichting, met alle positieve en negatieve eigenschappen is wel zo helder om de juiste keuze te maken.
 

Anhydriet

 

Cementdekvloer

Cementdekvloer
Een legklare vloer moet drukvast, blijvend droog en vlak zijn
Dit zijn de drie standaarden die ieder vloer moet bezitten om een mooie woonvloer te creŽren.
De basis is hier belangrijk, de ketting is zo sterk als de zwakste schakel. Een goed oordeel over de basis is hier van belang, meestal zijn de gebreken en dergelijke vrij snel te zien, dikwijls weet men zelf wel hoe de gesteldheid van de vloer is. Onzichtbare gebreken zoals optrekkend vocht zijn vaak wat moeilijker te traceren. Een goede legklaar gemaakte vloer geeft jaren van plezier, besparing hierop is een verkeerde bezuiniging.
 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap