Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
Een duidelijker overzicht met doelgerichte aanwijzingen geven antwoord op veel basisvragen

Vloeren

Anhydriet
Cementdekvloer
Meer informatie terug
Nieuwbouw
Legklaar opleveren in de nieuwbouw betekent dat de dekvloer klaar is de leidingen erin zitten en de vloer is klaar om de woonvloer aan te brengen. Maar de woonvloer heeft echter zijn eigen specifieke eisen. Dikwijls moet de vloer nog gelegaliseerd of voorzien van ondervloer of andere voorbereidende werkzaamheden. De kosten die dit mee brengen zijn voor rekening van de bewoner.

Bestaande bouw
Bij bestaande woningen, cq bedrijven laat de vorige eigenaar de moeilijk te verwijderen vloer liggen, wat moeten u hiermee, hoe verwijderen we deze vloeren of kan hij gebruikt worden als ondervloer.
In de meeste gevallen is het verstandig om de vloer te verwijderen, soms kan men ze gebruiken als een solide ondervloer. De beoordeling hangt af van welke vloer erop bevestigd moet worden, bij twijfel is verwijderen toch de beste optie. Het verwijderen is bij de meeste vloeren niet moeilijk, er zijn echter ook andere typen die wel heel moeilijk zijn te verwijderen, hier zult u of kunt u speciale bedrijven voor inhuren. Het overnemen en betalen voor een vloer is niet altijd zo voordelig als het lijkt, veranderen van vloer kan dan wel eens hoge kosten meebrengen. Laat u adviseren bij twijfel van overname

meer informatie
 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap