Introductie Doel & Inhoud Informatie documenten Voorbeelden Vraag & Antwoord Contact
Een duidelijker overzicht met doelgerichte aanwijzingen geven antwoord op veel basisvragen

Tekeningen

Meer informatie terug
Technische tekeningen
Bouwtekeningen worden niet gemaakt om het mooie, daar zijn schilderijen beter in. De tekeningen zijn functioneel tot in detail, hiervan wordt het project gebouwd. Zo ook gaan we om met de tekeningen van de vloer, de details zijn scherp waar te nemen, de werkwijze, patronen en materialen geven duidelijk aan wat de bedoeling is en hoe het eindresultaat moet zijn. Ook het aantal meter, afval van materiaal en waar dit her te gebruiken staat aangegeven. Op de werkvloer scheelt dit tijd, de vloer kan exact uitgezet worden volgens tekening, mooi detail hierbij is dat we dezelfde tekening ook naar 3D kunnen brengen, we kunnen met camera's door het gebouw lopen en zo het ontwerp laten zien.

Detail
Voor bepaalde detail is er de mogelijkheid om via een waterjet ingewikkelde patronen of logo's te snijden.
Deze worden ook van de tekening gehaald, de voorbereiding van het systeem is iets langer maar daarna
ligt er de winst, korte lijnen, exacte details, minder werkloon en materiaal-verlies. Ook geen discussie over details, fouten in de vloer zijn direct aantoonbaar en aan te wijzen op de tekening. Veranderingen en aanpassingen zijn redelijk snel in de tekening op te nemen, snel wordt duidelijk of dit wel of niet toepasbaar is.

Een mooi en duidelijk systeem, wat ook u tijdwinst brengt, tijd die u dan weer ergens anders kunt besteden.

Route
In de wat grotere gebouwen is het aangeven van een route geen overbodige luxe, klanten kunnen op een eenvoudige manier vinden waar ze naar toe moeten. Dit systeem behoort men volgens ons subtiel mee te nemen, niet met overbodige grote pijlen en/of kleuren werken is ons advies, vaak is het lelijk en storend.
Duidelijk, maar subtiel aanwezig, ook de terugweg, welke indien nodig ook nog eens de vluchtweg aangeeft.
Deze staat dan ook duidelijk op de verplichte borden van de kortste weg naar de uitgang, in elk openbaar gebouw verplicht. Hopelijk wordt het laatste detail nooit gebruikt.

 

Home | Introductie | Doel & Inhoud | Informatie documenten
Produkt & informatie | Vraag & Antwoord | Contact | Sitemap